.

Judo: Sportivi legitimați la Deva, calificați la etapa finală a Campionatului național școlar

Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva a găzduit întrecerile etapei de zonă din cadrul Campionatului Național Școlar U18 cadeți la disciplina judo , competiție derulată sub coordonarea Federației Române de Judo și care are programată finala pe țară sâmbătă și duminică.
La întrecerile de la Deva au participat sportivii de la cluburile din Arad, Oradea, Turda, Cluj Napoca și de la Deva iar în conformitate cu regulamentul de desfășurare al competiției primii trei clasați la fiecare catgorie au câștigat dreptul de a fi pre­zenți la etapa fianlă.
De la clubul gazdă, LPS Cetate Deva, s-au calificat mai mulți sportivi la etapa finală, mulți dintre ei cu șanse la a câștiga medalii la campiona­tul național.
Sportivul devean Denis Cristian Baciu, care s-a situat pe primul loc în etapa de zonă de la Deva la categoria -50 kg, are cea mai mare șansă la un titlul național . Pe locul secund s-au clasat Cătălina Șușcu la categoria -52 kg , Maria Kis locul la ca­tegoria -70 kg, Rareș Stelian Petrușe la categoria -81 kg, Iasmin Constantin Bulei la categoria +90kg.
S-au calificat la etapa finală și Eduardo Nelu Barbu pentru clasarea pe locul III la ca­tegoria +90 kg ca și colegii lui de club, Elena Covaci la categoria -57 kg și Ștefania Bal la categoria -63 kg
Sportivii Alin Mario Constantin, Sebastian Bozdog și Dario Ploscar au avut o evo­luție bună și în funcție de decizia federației ei pot fi invitați să participe la întrecerile etapei finale din cadrul Campionatului național, întreceri care sunt programate să se deruleze la Onești.
Toți reprezentanții secției de la LPS Cetate Deva se pregătesc cu prof. DanVictor Gîrbovan și Constantin Vasi­liu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate