.

Ziua Poliției Locale sărbătorită la Deva!

Poliția Locală Deva, Primăria Municipiului Deva și Asociația ,,Inimi Generoase” au marcat acest eveniment deosebit prin Ziua Porților Deschise. Partener la eveniment a fost și DHS Fitness.
La acest eveniment care a avut loc ieri, 21 mai 2024, în Parcul ,,Cetate” Deva au participat aproape 150 de copii, împreună cu părinți și bunici.
Copiii au vrut să afle mai multe detalii despre activitatea celor care sunt în slujba cetățeanului. Toți au fost interesați să afle și să vadă ce înseamnă cu adevărat munca polițistului local.
Tema principală a întâlnirii de astăzi a fost educația rutieră a copiilor care circulă cu biciclete, role, trotinete dar și pe jos, adică a micilor participanți la trafic.
La final, copiii au răspuns la diferite întrebări pe această temă și m-am bucurat să văd că au reținut sfaturile colegilor mei de la Poliția Locală.
Copiii au asistat și la un curs de prim ajutor ținut de un medic de la UPU.
Copii au primit din partea Primăriei Deva, ca premiu, căști de protecție pentru bicicliști care au fost oferite de primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.
Asociația ,,Inimi Generoase” și DHS Fitness au oferit copiilor dulciuri și echipamente sportive.
Le mulțumim copiilor și părinților pentru că au ales să fie alături de noi.
Mulțumim Asociației ,,Inimi generoase” și tuturor celor care au organizat acest eveniment.
,,Îi asigur încă o dată pe colegii de la Poliția Locală de susținerea mea și le transmit sincerele mele felicitări pentru eforturile depuse în asigurarea și garantarea unui climat de ordine și siguranță.
Obiectivul meu ca primar și al polițiștilor locali este siguranța devenilor. Cetățenii trebuie să știe că polițistul local este permanent în slujba lor, trebuie să îl vadă pe acesta ca pe un partener.
Însă, trebuie ca noi toți să înțelegem că respectul reciproc, respectarea legii, a instituțiilor statului sunt regulile care guvernează societatea noastră”, a concluzionat primarul Nicolae-Florin Oancea.
La mulți ani, Poliției Locale!
Biroul de presă al Primăriei Municipiului Deva
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate