.

Handbal masculin: Juniorii de la Vipers Deva au încheiat onorabil campionatul

A fost ultima etapă din cadrul turneului semifinal al juniorilor de categoria a III-a iar formația ACS Vipers Deva, pregătită de prof. Paul Truță a terminat grupa cu un total de opt puncte ratând calificarea în etapa finală a Campionatului național.

În ultima partidă disputată, ACS Vipers Deva a dispus de CSS Sighișoara cu scorul de 35-29( la pauză 18-11). Au evoluat în acest joc: Andrei Vikiszali, Samuel Popa- portari ți jucătorii Rareș Sarandan – 8 goluri înscrise, Patrick Ursa – 13 goluri, Lehel Domokos – 11 goluri, Cristian Valter – 2 goluri Lungu Robert – 1 gol; au mai jucat Sebastian Josan, Luca Barb, Andrei Bustucel.
La o primă analiză se poate spune că prezentul sezon competițional a fost unul reușit pentru juniorii deveni care și-au atins obiectivul propus, acela de a accede în turneul semifinal, unde au avut rezultate bune la nivelul cluburilor private din țară la categoria juniorilor și unde clubul devean Vipers Deva ocupă locul 4, doar patru echipe private find peste cea a clubului din Deva ca si rezultate.
Așa cum a declarat an­trenorul acestei echipe, prof. Paul Truță, sezonul a fost unul greu dar plăcut, cu multe rezultate interesante dar per total tehnicianul devean este mulţumit de evoluţia echipei sale și a transmis și pe această cale felicitări juniorilor deveni pntru munca depusă și pentru rezultatele înregistrate, concluzionând că for­mația este pe un drum bun.
Felicitări Vipers Deva ! Succes în viitorul sezon!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate