.

Fotbal Liga a IV-a: Etapa 3 din Final Four cu echipele din Lupeni și Brad, la egalitate

Cea de a treia etapă din ultima fază a campionatului județean, Final FouR, a arătat că cele două formații din topul județean trag tare și cu interes pentru primul loc în această ediție, loc care promite campioanei județului să participe la barajul de promovare în liga a treia din fotbalul românesc.
Pe terenul de la Sântămăria Orlea, echipa locală a primit replica formației Minerul Lupeni, jocul fiind dominat total de către oaspeți care au câștigat cu scorul de 2-0(1-0). Minerul Lupeni a evoluat în formula: Raț- Mazilu(min. 74 Belei), Ciocîrlan, B. Matei, Arcuși (min. 86 Bonceanu), Prem (min. 86 Horsan), Roșian,D. Creciunesc, Mîndreci, Horongozo (min.69 Bocăran), Iepure antrenor Dan Voicu.
În cealaltă partidă, la Brad, echipa din localitate, CSM Aurul a dispus de o altă formație puternică, Gloria” Geoagiu, după o partidă spectaculosă cu scorul de 2-0 golurile fiind marcate de Leha(min.53) și de I Filipas (min.84) spre bucuria suporterilor din tribunele stadionului. Pentru CSM Aurul Brad au jucat: Jurcă-Demian, Șoit, Deack, V. Miclean, Chelariu (min. 75. David Miclean), Bostan (min. 86 Stănilă), M. Leaha, Rucăreanu (min. 46 Cosma),I Filipaș (min. 86 Achim) și Iulian Tecsi. Antrenori Mihai Leaha și Emil Polvrea.
Urmare a acestor rezultate în clasament pe primul loc se află formația CSM Aurul Brad care are 36 de puncte și un golaveraj de 7-1, urmată de Minerul Lupeni care are același număr de puncte dar golaverajul este de 4-0.
În următoarea etapă, sâmbătă, 18 mai, de la ora 11, sunt programate partidele Minerul Lupeni-Gloria Geoa­giu și CSC Sântămărie Orlea- CSM Aurul Brad, jocuri care se anunță extrem de interesante în perspectiva stabilirii structurii clasamentului.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate