.

Administrația publică locală din Deva a premiat astăzi longevitatea în căsnicie

De 50 de ani, împreună la bine și la greu!

Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea a premiat miercuri, 15 mai 2024, de Ziua Internațională a Familiei, cuplurile de aur ale Devei, care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
Peste 100 de cupluri au fost premiate la împlinirea unui secol de viață.

Aceste familii frumoase (104 cupluri), sunt demne de admirat. Fiecare a „scris” o poveste de viață.
Au reușit să își respecte jurămintele rostite împreună, în urmă cu jumătate de veac.
Cu dragoste, înțelegere, răbdare și respect au împărțit și bune și rele pe drumul vieții. Au găsit maturitatea de a iubi, de a experimenta și de a învăța să trăiască în doi.
Seniorii au primit din partea Primăriei Municipiului Deva și a Consiliului Local, o diplomă de fidelitate, un premiu simbolic de 500 de lei și flori.

,,Este frumos și emoționant să sărbătoreşti o jumătate de secol de viaţă trăită împreună. Se spune că abia la 50 de ani, căsnicia îşi dovedeşte cu adevărat rezistenţa în timp şi, tocmai de aceea, se sărbătoreşte cu aur.
Le doresc încă o dată sărbătoriţilor noștri, mulţi şi fericiţi ani împreună, în armonie şi sănătate. Să ne revedem bucuroşi la ,,Nunta de Diamant”!” declară primarul muncipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea.

Familiile premiate au domiciliul în municipiul Deva şi în localităţile aparţinătoare (Archia, Bârcea Mică, Cristur, Sântuhalm) şi au depus cerere înregistrată la Compartimentul Stare Civilă Deva.
Aceste cupluri de aur ale Devei ne reamintesc tuturor valorile familiei tradiționale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate