.

Cursuri de formare profesională la Casa Corpului Didactic

Casa Corpului Didactic Hunedoara vine în sprijinul profesorilor din judeţul nostru cu o serie de cursuri de formare profesională, menite să ajute la creşterea calităţii actului educaţional în şcoli.

„Casa Corpului Didactic Hunedoara este instituția care are ca principal obiectiv oferirea de formare profesională pentru profesori. Scopul formării continue este de a îmbunătății competențele și metodele de comunicare și de predare-învățare-evaluare. Toți cei implicați în educație sunt puși în situația de a face față cerințelor și provocărilor societății actuale. Activitățile propuse în Oferta de formare a Casei Corpului Didactic Hunedoara oferă informații care susțin activitatea didactică pentru a avea un impact pozitiv asupra performanțelor elevilor”, a menţionat directorul instituţiei, Raluca Silvia Iacobescu.

Oferta Casei Corpului Didactic Hunedoara se găsește pe site-ul instituției: https://www.ccdhunedoara.ro. Tot la această adresă se regăsesc activitățile în curs sau cele planificate și pentru care se fac înscrieri.

„În anul acesta, pentru cursurile cu taxă, vă informăm că aceasta se poate achita la sediul Casei Corpului Didactic Hunedoara, Deva,  Str. Gh. Barițiu, nr.2 (clădirea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara) cu cardul „PRIMA DE CARIERĂ DIDACTICĂ”. Vă dorim numai bine și vă așteptăm cu drag la activitățile noastre”, a conchis prof. Raluca Silvia Iacobescu.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate