.

Crişcior: Lidia Buble, invitat special la manifestarea toamnei

Primăria comunei Crişcior va organiza astăzi, vineri, 27 octombrie, evenimentul cultural artistic ”Culegem Roadele la Crișcior”. Manifestarea se va desfăşura, începând cu ora 14,00, în Piața (curtea) Primăriei Crișcior, iar invitatul special este cunoscuta solistă Lidia Buble.

Evenimentul precede însă un altul, de o importanţă deosebită: inaugurarea sediului noii primării, a dispensarului medical şi a pieţei. Sunt investiţii duse la bun sfârşit de autoritatea locală şi asupra lor vom aduce detaliile necesare într-o altă ediţie a ziarului.

Revenind la spectacolul de astăzi, 27 octombrie, să menţionăm că după deschiderea oficială, la ora 15,00 este programat spectacolul folcloric “Jocuri şi obiceiuri din bătrâni”, în care vor evolua artişti cunoscuţi ai muzicii populare: Nicu Novac, Robert Târnoveanu, Cristian Fodor, Bogdan Toma sau Vlad Linţă, ca să-i menţionăm doar pe câţiva dintre ei.

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie vor fi premiate, şi ele.

Recitalul Lidiei Buble va avea loc la ora 19,00, iar la ora 20,00 manifestarea se va încheia cu un foc de artificii şi un joc de lasere.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate