.

Aglomerație mare la vama cu Ucraina. La Nădlac 2, tipul de așteptare este de trei ore

Este aglomerație și la vămile din vestul țării, deși situația refugiaților ucraineni a fost rezolvată. Autoritățile ungare au decis în cele din urmă să permită refugiaților ucraineni să intre în țara lor indiferent de documentele de identitate pe care le au. Asta, după ce în cursul după amiezii de alaltăieri, pentru câteva ore, au cerut exclusiv pașapoarte biometrice.

Cel mai aglomerat este pe autostradă, la punctul de frontiera Nădlac 2. Timpul de așteptare ajunge și la trei ore, din cauza procedurilor de verificare a documentelor. La Nădlac 1, șoferii au de așteptat mai puțin, în jur de 30 de minute. Este a treia zi când vămile din vestul țării sunt aglomerate.

În zona de vest a țării mai este o vamă, tot în județul Arad, cea de la Turnu, dar și una în județul Timiș, la Cenad, unde timpul de așteptare este de 10 minute. Șoferii pot verifica acest lucru pe site-ul Poliției de Frontieră,

Afluxul de refugiaţi nu conteneşte nici în Vama Siret.

Iei s-au înregistrat 6620 de ucraineni care au trecut granița în România cu 1522 de autovehicule.

Un număr de 28.563 de cetăţeni ucraineni au intrat în România, în ultimele 24 de ore, în creştere cu 10% faţă de ziua precedentă, a informat, vineri, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 3 martie, ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 167.613 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 109.687 cetăţeni ucraineni. /http://stiri.tvr.ro/

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate