.

Bucureşci: Drumuri vicinale reabilitate în satul Şesuri

Infrastructura rutieră este importantă în ansamblul ei, chiar dacă e vorba despre drumuri naţionale, judeţene, comunale sau vicinale. Ultimele au rolul lor în comunitatea locală, fie că ajută oamenii să ajungă la parcelele agricole, fie că sunt utilizate pentru acces spre unele pâlcuri de case.

În comuna Bucureşci, primăria a început lucrările de modernizare la două drumuri vicinale în satul Şesuri, investiţia, în valoare de circa 380.000 de lei, fiind suportată de la bugetul local.

„Pentru oamenii din sat, cele două drumuri vicinale sunt importante. Sunt câteva familii care au nevoie de aceste drumuri, deoarece asigură accesul spre casele lor. Din păcate, aceste drumuri au avut probleme din cauza ploilor, care au spălat materielele folosite la pietruirea lor. De aceea, am decis ca unul dintre aceste drumuri să fie asfaltat, deoarece duce spre o zonă unde sunt mai multe familii, iar cel de-al doilea, care duce spre o pensiune frecventată în cursul anului, va fi pietruit. Se ajungea destul de greu acolo cu maşinile, iar acum sperăm că situaţia se va rezolva”, a explicat primarul comunei Bucureşci, Mircea Ghilean.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate