.

„7 Zile în Hunedoara”, la Ediția de Primăvară a Târgului de Turism

Începând din data de 21 februarie 2019 și până în data de 24 februarie 2019, se anunță 4 zile pline pentru industria turismului românesc la Ediția de Primăvară a Târgului de Turism, cel mai amplu eveniment dedicat vacanțelor și călătoriilor care are loc sub cupola Centrului Expozițional Romexpo din București.

 Frumusețea locurilor și a ținuturilor județului Hunedoara vor fi readuse în atenția publicului prin intermediul unui spațiu expozițional amenajat de Consiliului Județean Hunedoara pe o suprafață de 54 mp, în standul 19-20 al Pavilionului B1. Scopul final al participării la această ediție a Târgului este acela de a atrage un număr cât mai mare de turiști care să își petreacă concediile în zona Hunedoarei. Tema centrală în jurul căreia a fost concepută expoziția este „7 Zile în Hunedoara”, în acest sens fiind pregătite o serie de pliante și panouri grafice cu propuneri de trasee turistice care includ activități, vizite la diverse obiective turistice și participări la cele mai importante evenimente găzduite de județul nostru în anul 2019.

Standul județului Hunedoara va putea fi vizitat pe toată durata evenimentului, între orele 10:00 și 18:00 de joi până sâmbătă, respectiv între orele 10:00 și 16:00 în ziua de duminică. Delegați ai principalelor obiective turistice, reprezentanți ai CNIPT-urilor, ai primăriilor și ai Centrului de Creație și Artă din Deva, precum și operatori economici din județ vor întâmpina vizitatorii standului cu numeroase broșuri, pliante, hărți turistice și materiale informative care să pună în lumină alternativele multiple de petrecere a vacanțelor care se găsesc pe teritoriile celor 6 zone etnografice ale județului Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate