.

22 Decembrie: Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății – Recunoștința noastră veșnică merge către eroii martiri!

Astăzi, marcăm Ziua Victoriei Revoluției Române și a Libertății, comemorând cu respect și recunoștință sacrificiul celor care, în 22 Decembrie 1989, precum și în zilele din preajma acestei zile cruciale, au plătit tributul suprem pentru a asigura României un destin de țară liberă și democratică.
În decursul anilor scurși de la Revoluția din Decembrie 1989, am fost martorii progreselor remarcabile ale țării noastre, participând activ la evenimente semnificative care ne-au integrat în familia națiunilor europene.
Cu un profund respect, ne plecăm frunțile în memoria celor plecați dintre noi. Eroii-martiri vor rămâne veșnic în amintirea colectivă, iar gândurile noastre se îndreaptă cu recunoștință către cei care au fost prezenți pe străzi, luptând pentru libertate și democrație.
Recunoștința noastră veșnică merge către eroii martiri! Respect și prețuire aduse tuturor celor care au luptat și au suferit răni în Revoluția din Decembrie 1989!
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate