.

Karate: Rezultate bune pentru sportivii din Petroșani la Karate 1 Youth League

În Italia la Jesolo – Veneția au fost programate întrecerile unei noi etape din cadrul circuitului Karate 1 Youth League la care au fost înscriși peste 2000 de sportivi din 60 de tari.
Printre alte grupări spor­tive din România, au fost prezenți și reprezentanți de la CS POLI Karate care a deplasat la competiție 10 sportivi cu vârsta cuprinsă între 12 și 14 ani dar cu mențiunea că la fiecare categorie au fost înscriși circa 60 de sportivi, cea ce a făcut ca rezultatele să fie deosebit de importante pentru structura clasamentelor de la aceste întreceri.
Mathias Andrei Popescu a concurat la categoria cadeți – 63 kg și a trecut trei tururi din întrecerile de la categoria sa dar s-a oprit în sferturile de finală fiind întrecut de un karateka din Ucraina. Cum sportivul ucrainean a pierdut în semifinale , Mathias a pierdut și el șansa repasajului pentru a lupta pentru medalia de bronz.
Răzvan Ihnatiuc (cadeți +70 kg) a câștigat în primul tur cu 3-0 în fața unui sportiv din Lituania și din cauza accidentării la genunchi a fost nevoit să abandoneze lupta din următorul tur. Gabriela Balog (cadeți -47 kg) a trecut de primul tur dar a fost învinsă în turul secund de o sportivă din Cipru, Alexandra Ionescu (cadeți -47 kg) a pierdut în primul tur fiind învinsă de o spor­tivă din Turcia, Robert Chirilut (cadeti -52 kg) a fost învins în turul secund, Victor Igarelu ( minicadeți +55 kg) a pierdut în primul tur ca și colega lui Bianca Turcu (mi­ni­cadeți -47 kg)
Felicitări pentru efortul depus de sportivi ca sa ajunga la o astfel de com­petiție și pentru părinții care au susținut financiar aceasta deplasare

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate