.

Dezbatere pe tema învăţământului profesional şi dual, la Crişcior

O noua dezbatere pe tema învățământului profesional și dual în cadrul proiectului VET- SMART, a avut loc în comuna Criscior. Am avut bucuria să întalnim oameni minunați, dornici să aducă o schimbare în bine care să contribuie la prosperitatea comunității.

Din dezbateri a reieșit necesitatea implicării celor trei actori principali: școala, primărie și mediul economic în viitoarele proiecte de dezvoltare a învățământului cu accent pe segmentul învățământului profesional și dual. S-a propus organizarea, în continuare, a dezbaterilor la care sa participe și părinții elevilor, dar și identificarea unor soluții de susținere a centrelor de formare specifice învățământului profesional din mediul rural. Ne exprimăm aprecierea fata de reprezentanții primăriei pentru interesul, implicarea dar și proiectele pe care le implementeză la nivelul Liceului Tehnologic “Crisan”Criscior.

Mulțumim agenților economici pentru susținerea formării profesionale a tinerilor din comunitate, dar și pentru creșterea gradului de angajabilitate al acestora.

Felicitări conducerii liceului și corpului profesoral pentru bunele relații pe care le au cu reprezentații mediului economic, dar și cu cei ai primăriei. Învățământul dual este o soluție pentru dezvoltarea comunității!

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate