.

O nouă ediţie a concursului județean de cultură generală „Citești și câștigi!”

O nouă ediție a concursului județean de cultură generală „Citești și câștigi!”, dedicat elevilor de liceu din județul Hunedoara, debutează în câteva zile.

Evenimentul este organizat de către Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Hunedoara și numeroși sponsori.

Festivitatea de deschidere a evenimentului, ajuns la ediția a IX-a, va avea loc joi, 17 noiembrie, ora 13.00, la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Sala „Europa”, parter. La această ediție a concursului, care se va încheia în luna mai 2023, s-au înscris 22 de colegii și licee din județul Hunedoara.

În data de 17 noiembrie va avea loc tragerea la sorți a grupelor, iar până în la sfârșitul lunii ianuarie 2023 elevii au la dispoziție timp de pregătire. Concursul propriu-zis va începe cu faza grupelor în data de 07 februarie 2023.

Bibliografia de concurs vizează cunoștințe din domeniile: Științe/Generalități, Artă/Sport, Literatură, Geografie și Istorie. Marea finală va avea loc în data de 4 mai 2023.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate