.

Au pus în pericol circulaţia rutieră pe drumurile din judeţ

• La data de 01 noiembrie 2022, în jurul orei 08:20, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Ilia au oprit în trafic, pe DJ706A, pe raza localităţii Ilia, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Şoimuş. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv figura în bazele de date având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.  

•  La data de 01 noiembrie 2022, în jurul orei 16:40, polițiștii Biroului Rutier Deva au oprit în trafic, pe strada Mihai Eminescu, din Deva, autoturismul condus de o tânără în vârstă de 19 ani, din Deva. Cu ocazia verificării documentelor, poliţiştii au constatat că autoturismul respectiv figurează radiat din circulație, plăcuțele de înmatriculare aplicate pe maşină figurează furate, iar permisul de conducere prezentat de tânără, presupus a fi eliberat de autoritățile dintr-un stat european, este fals (aceasta nefiind posesoare de permis de conducere). De asemenea, tânăra a fost  sancționată contravențional pentru lipsă RCA.

•  La data de 01 noiembrie 2022, în jurul orei 18:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe un bulevard din municipiul Vulcan, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Petroșani, care avea dreptul de a conduce autovehicule anulat.

          În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate