.

Şoferi băuţi sau fără permis au pus în pericol circulaţia rutieră pe drumurile din judeţ

• La data de 14 octombrie 2022, în jurul orei 10:30, polițiștii rutieri au oprit în trafic, pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, autoturismul la condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Petroșani. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a de conducere autovehicule anulat.

• La data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 16:00, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DN66, în localitatea Ruși, fără a deține permis de conducere. Totodată, în autoturism se afla, ca pasager, o tânără în vârstă de 22 de ani, municipiul Hunedoara, cu privire la care poliţiştii au stabilit că i-a încredințat autoturismul respectiv bărbatului, pentru a fi condus de către acesta.

• În data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 19:10, la sediul Poliției Orașului Simeria s-au prezentat doi bărbaţi, unul în vârstă de 52 de şi altul de 69 de ani, care au declarat că au fost implicaţi într-o tamponare pe D.N 7, pe sensul de mers Simeria-Deva, pe fondul nepăstrării distanţei în mers.  În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, însă, ca urmare a testării conducătorilor auto cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului auto de 52 de ani  aparatul a indicat o valoare de 0,65 mg/l  alcool pur în aerul expirat  (motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, în vederea  recoltării probelor biologice de sânge).

• La data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 17:30, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care circula pe raza comunei Crișcior, din direcția Abrud-Brad. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Petroșani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

• La data de 16 octombrie 2022, în jurul orei 00:30, poliţiştii Secției de Poliție Rurala Crișcior au oprit pentru control, pe raza comunei Crișcior, autoturismul condus de acelaşi bărbat, care circula din direcția Abrud-Brad (fără a poseda permis de conducere). Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat, de această dată, o concentraţie de 0,71 mg/l, în aerul expirat.

          În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate