.

,,Mișcare și tradiție la Bistra”, un eveniment dedicat cu prioritate copiilor din comună

Administrația locală din comunaBistra  le-a pregătit copiilor, în acest an, de 1 Iunie, o petrecere surpriză și cadouri.

Peste 400 de copii de la unitățile de învățământ de pe raza comunei (grădinițe, școli) și antepreșcolari au fostașteptați la petrecerea de ziua lor.

Acțiunile au făcut parte din evenimentul deja consacrat ,,Mișcare și tradiție la Bistra”.

Din program au făcut parte competiții sportive distractive: sărituri cu sacii, concurs de tras sfoara, meciuri de fotbal demonstrative la care au participat toți copiii de la Clubul Sportiv Comunal Bistra, Zumba și demonstrații de karate a sportivilor de la CSC Bistra, antrenați de Viviana Pripon, moment artistice susținute de membrii Centrului Cultural Bistra (dansuri populare și moderne) precum și alte surprize.

De asemenea, participanții la eveniment s-au putut bucura de dansurile și muzica popular oferite de Ansamblul Folcloric Brădeana și de artiști locali acompaniați de formația ,,Dor” condusă de Alin Joldeș.

Muzica pop-rock a formației Dublu Click și cântăreața Holy Molly au fost apreciate de copii dar și de adulții care i-au însoțit la petrecere.

,,Mă bucur că am reușit să îi sărbătorim în acest an pe cei care ne luminează viața – copiii noștri. I-am văzut cum s-au bucurat și ne-am bucurat împreună cu ei de momentele deosebite oferite de ziua lor. Am și eu trei copii minunați. Pentru ei și pentru toți copiii din comuna noastră îmi doresc o viață frumoasă, plină de bucurii. Dragi copii, să păstraţi întotdeauna copilăria în suflet și viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. Eu și administrația public locală vom face tot ceea ce stă în puterea noastră să fiți fericiți” este mesajul transmis de primarul comunei Bistra, Traian Gligor cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Copiii au primit de la primarul comunei și pachete cu dulciuri, cărți și jucării.

Cei care nu au reușit să ajungă la petrecere vor primi și ei pachetele cu daruri surpriză pregătite special de către administrația public locală.

Evenimentul din 1 Iunie s-a încheiat seara cu un impresionant foc de artificii.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate