.

Crişcior: Sprijin pentru recensământ

Mai sunt doar două săptămâni până când procesul de autorecenzare a populaţiei se va încheia, după data de 15 mai această operaţiune fiind prevăzută să se desfăşoare cu ajutorul unor recenzori. Aceştia vor face vizite în gospodăriile la care nu s-a efectuat încă recenzarea şi vor întocmi acolo procedurile necesare, utilizând mijloacele electonice de pe tablete.
În acest context, admi­nistraţia locală din comuna Criş­cior vine în sprijinul populaţiei şi acordă ajutorul necesar celor care nu se descurcă, în aceste zile, cu autorecenzarea. Informaţiile necesare pot fi obţinute direct de la sediul Primăriei sau de pe internet, mai precis de pe pagina de Facebook a Primăriei Crişcior. Aceaste pot fi accesate fie la adresa www.primariacrişcior.ro , fie pe link-ul de Facebook următor: https://www.facebook.com/primaria.comuneicriscior.
„Toţi cetăţenii trebuie să acorde o mare atenţie recensă­mântului, motiv pentru care la sediul primăriei oamenii pot obţine toate informaţiile necesare. Cei care nu se descurcă cu etapa de autorecenzare, sunt invitaţi la sediul primăriei, unde le acordăm tot sprijinul necesar, astfel încât recen­sământul să nu fie o problemă pentru nimeni. Totodată, informaţiile sunt disponibile pe internet, pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook. Tehnologia vine în sprijinul tuturor aşa că am decis să ne folosim de această facilitate pentru a comunica mai rapid cu oamenii. Postăm pe internet toate informaţiile de care au nevoie cetăţenii”, a spus primarul comunei Crişcior, Ovidiu Furdui.
Edilul local a precizat că la nivelul conducerii primăriei s-a decis ca programul funcţio­narilor care ajută la au­tore­cenzare să fie zilnic între orele 8,00 şi 16,00, dar şi în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10,00-14,00.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate