.

Bucureşci: Un buget mulţumitor pentru acest an

Bugetul local pe acest an al Primăriei Bucureşci poate fi apreciat ca unul mulţumitor şi care va permite dezvoltarea mai multor investiţii necesare pentru comunitatea locală. Între priorităţi se numără infrastructura de drumuri, dar şi modernizarea iluminatului public.

„Bugetul pe acest an este unul mulţumitor şi datorită Consiliului Judeţean Hunedoara, care a luat în considerare proiectele comunei Bucureşci. În acest sens am primit sprijin de la Consiliul Judeţean Hunedoara cu sume de bani pentru echilibrarea bugetului local. În alţi ani primeam doar 20.000 de lei, aproape nimic aş putea spune. Anul acesta am primit 300.000 de lei, adică 3 miliarde de lei vechi, ceea ce aş putea aprecia că este bine. Le mulţumesc frumos!”, a declarat primarul comunei Bucureşci, Mircea Ghilean.

Pe de altă parte, administraţia locală caută soluţii de finanţare nerambursabilă pentru proiectele necesare comunei. Astfel, au fost depuse proiecte de investiţii pentru finanţări ce ar putea fi accesate prin Programul „Anghel Saligny”, dar şi prin alte programe, cum ar fi cel al Administraţiei Fondului de Mediu.

„Anul acesta vom continua lucrările la drumuri, deoarece infrastructura de transport este prioritară. Avem patru proiecte depuse pe Programul Naţional „Anghel Saligny”. De asemenea, pe linia modernizării sistemului de iluminat public, avem depus un proiect la Administraţia Fondului de Mediu”, a precizat primarul comunei Bucureşci.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate