.

Simona Halep vrea antrenamente la Academia Mouratoglou din Franţa

Simona Halep a anunţat, miercuri, că după turneele de la Dubai şi Doha se va pregăti la Academia Mouratoglou din Franţa, ea precizând că îşi doreşte să amâne cât mai mult finalul carierei.
“Vreau să văd cum termin aceste două turnee şi apoi să merg la Academie pentru a mă pregăti. Pentru că nu am fost niciodată acolo şi chiar îmi doresc. E o nouă experienţă, o provocare şi un lucru pozitiv, chiar sunt entuziasmată. Vom vedea ce va ieşi. Nu am nicio presiune din niciun punct de vedere. Nu merg la Academie ca să fur (n.r – pentru o viitoare academie a sa în România), merg să mă ajut, să investesc în dezvoltarea pe care mi-o doresc în acest an. Nu ştiu despre viitor prea multe pentru că sunt încă jucătoare activă şi îmi e greu să mă gândesc la ce va fi. Vreau să amân cât se poate de mult finalul carierei. Pot să mă întâlnesc cu Serena acolo (n.r. – la Academia Mou­ra­toglou), pentru că Patrick Mouratoglou este antrenorul ei. După ce am încheiat colabo­rarea cu antrenorii din România am simţit că următorul pas este spre internaţional. Şi m-am gândit la Academia Moura­toglou, pentru că mulţi jucători de top sunt acolo. Şi am înţeles că e o atmosferă foarte plăcută, aşa că vreau să încerc”, a afirmat Halep înaintea plecării spre Dubai.
Întrebată dacă doreşte să-şi înfiinţeze în viitor propria academie de tenis, ea a răs­puns: “Nu ştiu ce să zic des­pre acest subiect. Poate fi un lucru bun în România, dar nu în momentul ăsta nu vreau să vorbesc mai mult”.
Halep nu a dorit să dezvăluie de ce a renunţat la serviciile antrenorilor Adrian Marcu şi Daniel Dobre. De asemenea, a precizat că la turneele din Dubai şi Doha nu va avea antrenor.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate