.

Adevărul este că românii nu vor certificatul verde

De ce este un adevăr? Pentru că am primit mii și mii de mesaje și petiții în care oamenii mă roagă să nu votez certificatul verde. Sunt sigură că aceleași mesaje le-au primit și restul parlamentarilor. Și nu am primit nici măcar o singură rugăminte să votez certificatul verde. Vaccinarea prin impunerea certificatului verde este de neacceptat.

Pentru mine e foarte clar ce am de făcut. Am în Parlament un mandat de la oameni și nu voi trece peste voința lor. Cine ne credem noi, parlamentarii, să venim aici, votați de români, și să votăm împotriva voinței lor? Cine ne credem noi să facem altfel decât vor oamenii? Guvernanții PNL, PSD și UDMR au confundat permisiunea și onoarea de a servi poporul cu vanitatea funcției în care au fost puși.

Ne uităm la Europa. Istoria ne spune însă că acum partenerii noștri europeni au greșit grav în trecut. Iar România a dat dovadă de înțelepciune. Este momentul ca și acum România să fie de neclintit în a apăra pilonii de bază a Uniunii Europene: respectarea voinței poporului, respectarea drepturilor și libertăților oamenilor.

Crizele sunt oportunități. Întunericul și haosul în care suntem reprezintă o oportunitate pentru adevărați lideri călăuziți de Dumnezeu, de lumină și de omenie. Este ocazia ca un om mare să se ridice și să fie un adevărat lider. Să facă din România un exemplu de înțelepciune pentru toată Europa.

Haideți, domnule Ciucă – sunteți cel mai puternic om din România. Sunteți singurul din guvernare care nu are nimic de pierdut și tot poporul român ar avea de câștigat!

Spuneți NU certificatului verde, Spuneți NU carantinei celor testați și Spuneți DA Crăciunului pentru toți românii. Acum avem nevoie să fiți eroul nostru!

Deputat Anamaria Gavrilă

Circumscripția electorală 22 HUNEDOARA

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate