.

Tineri aflaţi în urmărire naţională ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu, identificaţi de poliţiştii hunedoreni

•  În urma verificărilor efectuate în cazul tânărului de 19 ani, din Uricani, plecat voluntar de la domiciliu în data de 12.11.2021 (a se vedea ştirea de presă din data de 10.12.2021), poliţiştii au reuşit identificarea acestuia, pe raza orașului Uricani. Tânărul a fost predat bunicii sale, din verificări stabilindu-se că, pe durata absenţei de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracțiuni.   

•   La data de 10.12.2021, poliţiştii hunedoreni au fost informaţi despre faptul că tânăra de 25 de ani, din Hunedoara, a căreia plecare voluntară de la domiciliu a fost reclamată de către bunica sa (a se vedea buletinul de presă din 08.12.a.c.), a revenit la domiciliu în cursul zilei de 08.12.2021. Aceasta a declarat că nu a fost victimizată, pe durata plecării de la domiciliu.

 • Urmare la știrea de presă din data de 09.12.a.c., privind plecarea voluntară de la domiciliu a unei minore în vârstă de 15 ani, din Orăştie, vă informăm că, în urma activităților investigative şi de căutare, la data de 10.12.2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie au depistat minora în cauză. Aceasta a declarat că nu a fost victima a niciunei infracțiuni. 

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate