.

Un proiect sportiv pentru copii, unic în România, se desfășoară în județul nostru

Tinerele sportive cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani, participante la proiectul sportiv „UEFA PLAYMAKERS”, au primit cadouri de la prefectul județului, Călin Petru Marian, duminică, la Sala sporturilor din Deva.
„UEFA Playmakers” este un proiect sportiv unic, care oferă fetițelor oportunitatea amuzantă și sigură de a învăța să joace fotbal prin mișcare și joacă, dar și prin magia poveștilor Disney.
În județul Hunedoara cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, proiectul PLAYMAKERS se deru­lează în cele două școli partenere, Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva și Colegiul Național Pedagogic ,,Regina Maria” Deva.
Cele 28 de fetițe incluse în proiect sunt coordonate de instructorii PLAYMAKERS, Mihaiela Jecherean, Simona Bucureasa și Sorin Rîmbu, care reușesc de fiecare dată să le ofere experiențe unice fetițelor.
Cadourile au fost pregă­tite de asociațiile „ACS WEST DEVA” și „ROBEN HAȚEG”, fiind oferite, alături de prefect, și de către subprefectul Szell Lorincz și de preșe­dintele Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, Cristi Petrean, în pauza meciului de futsal, liga 2, ACS WEST DEVA vs CSM Tg. Mureș.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate