.

Peste 300 de localnici din comuna Bistra vor primi produse de igienă de la UE

Localnicii din comuna Bistra care beneficiază de ajutor social (venit minim garantat), alocație pentru susținerea familiei, cu handicap grav, persoane cu handicap accentuat, vor primi pachete cu produse de igienă, finanțate de Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD).

,,Aceste produse sunt binevenite. Trebuie să avem grijă de semenii noștri cu care viața a fost mai puțin blândă. Produsele vor merge și de această dată către categoriile de beneficiari eligibili. Pachetele sunt achiziționate cu bani de la Uniunea Europeană”, spune Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

Produsele de igienă (tranșa a patra) se vor distribui în clădirea din incinta terenului de sport  cu gazon sintetic din Bistra, începând de vineri, 13 august 2021, între orele 10:00- 16:00.

Distribuirea pachetelor cu produse de igienă se va face de luni până vineri, între orele 10:00- 16:00, până la epuizarea stocului.

La ridicarea produselor, beneficiarii au obligația să prezinte actul de identitate (original și copie) și copie după certificatul de încadrare în grad de handicap (dacă este cazul).

Fiecare persoană îndreptățită să primească produse de igienă în cadrul POAD beneficiază de un pachet care conține:

  • 5 periuțe de dinți
  • 4 tuburi de pastă de dinți (de 75 ml)
  • șampon pentru copii (800 ml)
  • șampon pentru adulți (500 ml)
  • săpun lichid (500 ml)
  • detergent granule pentru rufe colorate (900 g)
  • detergent granule pentru rufe albe (1.800 g)

Compartimentului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Comunei Bistra i-au fostalocate 309 pachete cu produse de igienă, din tranșa a patra, care vor fi distribuite către beneficiarii finali.

Informații suplimentare privind distribuirea produselor de igienă în cadrul POAD se pot obține la telefon 0730583404 (Ancău Daniela), de luni până vineri, între orele 9:00-14:00.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate