.

Lucrările continuă la Casa de Cultură din municipiul Hunedoara

În urmă cu aproape un an, la Hunedoara a fost semnat contractul de finanțare a proiectului de reabilitare a clădirii Casei de Cultură din municipiu.

Clădirea nu mai fusese folosită de aproximativ cinci ani, din cauză că nu avea autorizație de funcționare emisă de ISU. Astăzi, exteriorul clădirii are o altă culoare, la interior au fost finisați pereții și tavanele, au fost înlocuite ferestrele, iar meșterii se pregătesc pentru livrarea scaunelor noi nouțe. În total, sala mare de la etaj va avea 444 de locuri. Afară, rezervorul de apă cu o capacitate de 250.000 de metri cubi de apă este deja construit.Lucrările trebuie să fie gata până la 1 decembrie 2021, când administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, a promis că vom sărbători Ziua Națională a României cu un prim spectacol desfășurat la Casa de Cultură.

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, a declarat: „Suntem în grafic și nu îmi fac niciun fel de problemă cu privire la data la care vor fi gata lucrările. Toate detaliile sunt stabilite, constructorul știe ce are de făcut. Eu verific acest șantier săptămânal, oamenii s-au obișnuit cu prezența mea și a domnului Avram aici. Vrem să ne asigurăm că lucrările decurg așa cum trebuie, pentru că după cinci ani în care Casa de Cultură nu a fost deschisă și un an și jumătate de pandemie, cu toții ne dorim cât mai multe evenimente, cât mai repede cu putință!”. /Primaria Hunedoara

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate