.

Colectă de alimente neperisabile la Centrul de tineret „Orthocaffe” Deva

Cu binecuvântarea și prin purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, clubul de voluntariat al Centrului de tineret OrthoCaffe din Deva a inițiat o campanie online pentru o colectă de alimente neperisabile, care aveau să ajungă la cei 11 copii aflați în grija părintelui Sebastian Vândălac de la Săulești, în Centrul de tip familial Acoperământul Maicii Domnului.

În urma situației dictată de noul coronavirus, în locul celei de a III-a ediții a evenimentului „Ceai dansant”, un eveniment reper marca OrthoCaffe, câțiva voluntari au avut inițiativa unei strângeri de alimente, promovate doar în mediul online pentru un caz social, fără a organiza și un eveniment fizic. Acțiunea s-a bucurat de mare succes încă din primele zile iar pe lângă alimentele propuse inițial, comunitatea Devei și chiar localitățile din județ au contribuit și cu produse igienico-sanitare și bani.

Campania clubului de Voluntariat al OrthoCaffe va continua periodic, în fiecare anotimp şi are ca scop într-ajutorarea celui aflat într-o situație delicată.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 3-11 decembrie, timp de șapte zile lucrătoare, iar cantitatea alimentelor strânse a depășit 300 de kg. Mulțumim tuturor pentru implicare, Dumnezeu să vă răsplătească!

Proverbe 19:17 „Cine are milă de sărac împrumută pe Domnul, și El îi va răsplăti binefacerea”.

Alexandru Boldor, membru al clubului de voluntariat OrthoCaffe

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate