.

Fotbal Liga a IV-a: Jiul vrea disputarea ultimelor trei etape din campionat

Jiul Petroșani, liderul Ligii a IV-a Hunedoara, propune disputarea ultimelor trei etape din sezonul regular și apoi încheierea sezonului.

Antrenorul Damian Militaru crede că această variantă ar fi optimă pentru a stabili echipa care să reprezinte județul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.
„Eu și Cosmin Kandut am bifat în chestionarul trimis de AJF căsuța cu trei meciuri. Suntem pentru disputarea ultimilor trei etape din campionat. De ce doar trei? Pentru că vrem să ne protejăm pe noi și pe jucători. Măsurile impuse de Guvern pentru reluarea competițiilor fotbalistice sunt destul de drastice”, a declarat Damian Militaru.
Jiul Petroșani ocupă fotoliul de lider în campionat cu un total de 42 de puncte, echipa din Valea Jiului fiind urmată de Gloria Geoagiu (40 puncte) și de Aurul Brad (cu 35 puncte și un meci mai puțin disputat). „Eu cred că sunt șanse de 50 la sută și pentru noi și pentru Gloria Geoagiu, dar și Aurul Brad are șanse. Va fi o luptă aprigă din care cel mai bun va câștiga”, a mai spus antrenorul principal de la Jiul Petroșani.
27 iunie este data prevăzută pentru reluarea sezonului în Liga a IV-a și 4 iulie pentru reluarea sezonului la liga a cincea. AJF Hunedoara va suporta baremurile de arbitraj și observare la două me­ciuri, echipele fiind astfel scutite să plătească.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate