.

23 de persoane infectate la UAMS Baia de Criş: 14 pacienţi şi 9 angajaţi

23 de cazuri confirmate la UAMS Baia de Criș

La Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Baia de Criș, sunt 27 de pacienți internați (23 paturi libere). Au fost confirmate 23 de cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2 (14 pacienți și 9 angajați).

 

Rezultatele testării SARS-CoV-2 la C.I.A. Brănișca

În data de 18.04.2020, Direcția de Sănătate Publică a județului Hunedoara a comunicat rezultatele testelor efectuate la Centrul de Îngrijire și Asistență Brănișca. Astfel, în ceea ce privește pacienții internați, pentru 30 rezultatele sunt „negative” (pentru 4 beneficiari se așteaptă rezultatele), iar pentru întreg personalul testat rezultatele sunt „negative”.

În cazul celor 5 beneficiari internați la SJU Deva confirmați inițial, pentru 3 au fost comunicate rezultate „negative”.

Noi testări și măsuri la centrele de îngrijire și asistență Păclişa

În data de 20.04.2020, DSP Hunedoara a testat toți beneficiarii din Centrele de Îngrijire și Asistență Păclișa (1, 2 și 3), inclusiv personalul izolat la locul de muncă. Măsura preventivă a fost luată după ce, în cursul nopții din data de 17.04.2020, un beneficiar de la CIA 1 Păclișa a decedat (din expertiza medico-legală rezultă că decesul a survenit în urma unui infarct miocardic). Tot ca măsură preventivă a fost dispusă izolarea etajului întâi al clădirii.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate