.

Adevărul ascuns din spatele morţii!

Potrivit  statisticii,  la 10 aprilie 2020, populația globului era de 7.776.850.103 locuitori. La această populație, în perioada 1 ianuarie -10 aprilie 2020, s-au înregistrat un număr de 16.229.044 decese, număr aproape egal cu cel  din aceeași perioadă a anului 2018 – respectiv 16.159.133  de cazuri.

În ordinea descrescătoare, cauzele deceselor în anul 2020 au fost, în ordine, date de boli cardiovasculare – aproximativ 5 milioane de persoane, cancer – 2.266.533 de persoane, HIV/SIDA – 463.933 persoane, malarie – 270.703 de persoane, gripa sezonieră – 134.210 cazuri etc. şi COVID-19 pe  penultimul loc, cu un număr de 97.595 decese – la 1.632.898 cazuri confirmate – număr mult mai mic decât în realitate din cauza netestării în masă. Cu alte cuvinte doar 0,60% din mortalitatea generală se datorează actualei pandemii, cifră estimată potrivit  surselor WHO și worldometers.info.

Deși avem o  mortalitate de 0,60% înregistrată, s-au  impus măsuri severe  de  suspendare a drepturilor civile, izolarea sau carantinarea unui număr impresionant de locuitori ai planetei, masură care are un impact deosebit de grav asupra întregii vieţi economice şi sociale a ţărilor lumii.

Suspendarea sau mai bine zis paralizarea totală a unor sectoare importante de activitate, dublate de hotărâri imbecile  de neplată a utilităților din sfera unor servicii către populatie, va avea în următoarea perioadă un impact devastator în viața companiilor, a  bugetului de stat şi disponibilizarea personalului .

Mă întreb cât din această isterie generală are un fundament real şi cât este manipulare la nivel global pentru instituirea unei ordini mondiale, ordine care fără nicio îndoială se va realiza în următorii ani!  Sau câte companii şi firme mai mici vor supravieţui fără un ajutor real din partea statului.

Este zguduitor că, în această perioadă partidelor li s-au mărit substanţial alocaţiile  bugetare la 23,8 milioane de lei  lunar. Incredibil, câtă sfidare!

Revenind la Virusul Vieţii – COVID-19, începem  oare să devenim paranoici?  Oamenii nu mai mor de altceva decât de Covid-19.  Dacă este atât de periculos, cum spun unii experti în medicină, mă întreb de ce TU Stat român îţi trimiţi cetățenii în zonele aşa-zise ale morţii din Italia? Care este interesul tău, Stat  Român reprezentat, vremelnic, de niste măscărici, să iei asemenea hotărâri?

Oricum, cazul de la Cluj este relevant!  Rămâne de văzut cine este persoana din umbră!  Probabil, tot o spălătoreasă precum în cazul celoe 12 milioane de euro de la Giurgiu!

Oricum, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieşi la iveală! Important e sa nu iasă prea târziu, când totul va fi în zadar!

Cornel Poenar

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate