.

Şoferi depistaţi băuţi la volan sau fără permis de conducere

În toate cazurile, polițiștii hunedoreni au întocmit dosare de cercetare penală.

• În data de 26.10.2019, în jurul orei 22:10, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza oraşului Simeria, un autoturism (care nu avea montate plăcuțe cu numărul de  înmatriculare), condus de un bărbat de 42 de ani, din Simeria. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul  nu deține permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat. În plus, testarea efectuată cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,85 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

•  La data de 26.10.2019, în jurul orei 17:30, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost depistat în trafic de poliţişti, pe o stradă din Hunedoara, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influența băuturilor alcoolice. În cazul său, aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, poliţiştii au mai stabilit că mopedul avea montate plăcuțe un număr de înregistrare care nu îi aparținea, acesta fiind radiat din circulație.

•  La data de 27.10.2019, în jurul orei 00:30, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Victoriei, din municipiul Hunedoara, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din  judeţul Timiș, care nu poseda permis de conducere.

• În data de 27.10.2019, în jurul orei 16:55,  poliţiştii  au oprit în trafic autoturism care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu, din Lupeni, la volanul căruia se afla un bărbat de 64 de ani,  din Lupeni, care se afla într-o vădită stare de ebrietate. Poliţiştii, în urma verificărilor în bazele de date, au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere. Din cauza stării avansate de ebrietate, bărbatul  nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la C.P.U. Lupeni, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

•  În data de 28.10.2019, în jurul orei 00:40,  poliţiştii care efectuau serviciul de patrulare pe raza orașului Petrila (pe strada Republicii), au observat că s-a pus în mişcare un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani,  din Petroșani, care tocmai plecase de la sediul Poliției Oraşului Petrila, unde îi fusese întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere (acesta fusese oprit în trafic, în aceeaşi seară, în zona Căprioara, din Petrila). Poliţiştii au plecat în urmărirea autoturismului respectiv, pe care l-au oprit regulamentar, folosind semnalele acustice și luminoase şi au constat că la volan se afla bărbatul de 31 de ani, care nu posedă permis de conducere, motiv pentru care acesta a fost readus la sediul Poliției Oraşului Petrila, pentru luarea măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate