.

Luncoiu de Jos: Copii în vizită în Raionul Străşeni – Republica Moldova

Relaţiile de parteneriat iniţiate în acest an de administraţia locală din comuna Luncoiu de Jos încep să-şi arate roadele. Copiii sunt cei care au deschis, într-un firesc al lucrurilor, relaţiile de colaborare dintre autorităţile locale din comuna Luncoiu de Jos şi cele din comunele Grebleşti şi Codreanca, din Raionul Străşeşti, Republica Moldova.

„Un grup de copii din comuna Luncoiu de Jos şi din comuna Crişcior, au fost cazaţi la Centrul de odihnă şi agrement pentru copii şi tineret ,,Divertis” din Raionul Străşeni. La iniţiativa preşedintelui Raionului Străşeni, Mihail Popa, pentru prima dată copiii din România au avut parte de o experienţă de neuitat. Au participat la diferite activităţi şi au legat noi prietenii cu copiii din Raionul Străşeni”, a declarat primarul comunei Luncoiu de Jos, Călin Dud.

Programul dedicat copiilor s-a desfăşurat în baza Acordului de colaborare dintre comuna Grebleşti, Raionul Străşeni, şi comuna Luncoiu de Jos, în vederea continuităţii relaţiilor de colaborare şi prietenie.

„Aş dori să-i mulţumesc doamnei primar Aliona Chircu şi reprezentanţilor Primăriei Grebleşti, doamnei primar Cleopatra Cobzac şi aurorităţilor din Primăria Codreanca, pentru ospitalitatea de care au dat dovadă, dar şi pentru călduroasa primire. Tabăra aceasta a reprezentat un prim pas din lunga colaborare ce va urma între localităţile noastre”, a conchis primarul Călin Dud.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate