Dan Bobouţanu, un nou mandat la Primăria Hunedoara

Într-o atmosferă emoționantă, vineri după-masă, în Aula Magna a Facultatii de Inginerie din Hunedoara, a avut loc şedinţa de constituire a noului Consiliu Local al municipiului Hunedoara. Noii consilieri locali prezenţi la şedinţă şi primarul municipiului Hunedoara, aleşi pe data de 9 iunie 2024, şi-au preluat oficial mandatul.

La şedinţa solemnă de constituire a noului consiliu local au fost prezenți Prefectul Judeţului Hunedoara, Florina – Doris Visirin, președintele Consiliului Judeţean Hunedoara – Laurenţiu Nistor, parlamentari ai PSD, directori ai instituțiilor județene deconcentrate, consilierii cu mandate validate, primarul Dan Bobouţanu precum și numeroși invitați din municipiu și județ.

,,Ne-am bucurat şi de prezenţa mai multor foşti primari ai municipiului Hunedoara (Ioan Marcu, Nicolae Schiau şi Ion Ionescu ) şi a unei bune părţi dintre cetăţenii de onoare ai oraşului.

Pe lângă proiectele trecute şi viitoare, prezentate deja tuturor hunedorenilor, vom continua să îmbunătăţim permanent calitatea tuturor serviciilor administraţiei publice locale. Cu ajutorul noului Consiliu Local, al angajaţilor Primăriei şi instituţiilor din subordine, sunt convins că vom reuşi.
În primul meu mandat de primar, cred că am demonstrat că, dacă ÎNDRĂZNIM SĂ SCHIMBĂM CEVA, procedând onest, eficient şi cu adevărat în interesul cetăţeanului, oraşul şi locuitorii săi pot avea parte de o schimbare benefică a modului în care acţionează şi se achită de sarcini o primărie.
În cel de-al doilea mandat, cred că am demonstrat că, făcând ALEGEREA CORECTĂ, aşteptările majorităţii hunedorenilor în ce priveşte administrarea şi progresele oraşului pot fi atinse şi chiar depăşite.
În cel de-al treilea mandat, sunt absolut sigur că, împreună cu noul Consiliu Local, cu sprijinul angajaţilor din administraţia locală şi nu numai, VOM DEMONSTRA CĂ HUNEDOARA A RĂMAS PE MÂINI BUNE!”, a declarat între altele, Dan Bobouţanu, la preluarea celui de-al treilea mandat al său ca primar al municipiului Hunedoara.

Şedinţa de investire a consilierilor municipiului Hunedoara , cât și a primarului Dan Bobouţanu pentru un nou mandat, s-a constituit într-un moment de analiză şi într-unul de angajament pentru cei patru ani ai viitorului mandat. Cuvinte de apreciere și de susținere a avut preşedintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, care l-a felicitat pe Dan Bobouţanu pentru ceea ce a făcut și are în perspectivă pentru Municipiul Hunedoara.

Sigur ar fi multe de spus despre lucrurile admirabile realizate în Municipiul Hunedoara cât și despre ambițioasele proiecte aflate în atenția Consiliului local și al Primarului Dan Bobouţanu. În final, să reamintim că în urma cu o săptămână, Compania de Presă Accent Media, i-a acordat o diplomă de Excelenţă pentru performanță deosebită în administrația publică locală, în cadrul Târgului de Carte organizat de Biblioteca Judeţeană “Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva.

Partajează această știre

Lasă un răspuns