Târgul de toamnă al fermierilor din comuna Băița a ajuns la a VII-a ediție

Duminică, 20 octombrie 2024, s-a desfășurat a VII-a ediție a Târgului de toamnă al fermierilor din comuna Băița, județul Hunedoara. Devenit deja o tradiție, evenimentul celebrează anotimpul roadelor și bogăției, într-un cadru festiv, cu muzică și bucate tradiționale.

Organizat de Primăria Comunei Băița, alături de Cooperativa Agricolă Zarand Zootehnica, Târgul de toamnă din acest s-a remarcat prin prezența unor interpreți îndrăgiți de public, precum Diana Selagea, Felix Gălan și Ciprian Pop. De asemenea, a participat atât Ansamblul folcloric „Ritmuri Zărăndene”, în cadrul căruia au evoluat artiști locali, cât și Tulnicăresele Zarandului.

„Anii trec repede și deja suntem la a VII-a ediție a Târgului de toamnă al fermierilor din comuna Băița. Cu părere de rău mărturisesc faptul că în acest an târgul s-a desfășurat fără expoziția de animale, ceea ce reduce puțin din farmecul și frumusețea evenimentului. Întreaga echipă s-a pregătit pentru această zi minunată de toamnă și dorim să le mulțumim tuturor producătorilor și participanților pentru prezență. Ca în fiecare an, am pregătit o tombolă cu premii, dar și standuri cu produse tradiționale și utilaje agricole”, a declarat Damian Diniș, primarul comunei Băița.

Partajează această știre

Lasă un răspuns