Atribuțiile de serviciu amestecate prin campania electorală

Cu un zâmbet ironic, măgulitor și uneori servil electoratului, fostul prefect al județului Hunedoara, Călin Petru Marian, actual director al A.P.I.A Hunedoara, transmite fermierilor că azi noapte la ora 03:00 (măi să fie!) împreună cu colegii săi au dat drumul la plății pentru 4.090 fermieri, restul acestora urmând a fi programate pentru perioada viitoare.
Anunțul a fost făcut cu mare emfază – am putea spune ”noaptea ca hoții” de către cel care se regăsește pe primul loc pe listele candi­daților PNL Hunedoara pentru Senatul României. Oare dacă nu ar fi fost campanie electorală, se trezea, domnul director, din dragoste pentru fermieri, la ora 03:00 dimi­neața ? Puțin probabil…
Anunțul făcut de directorul A.P.I.A. Hunedoara, noaptea la ora 03:00 este mai degrabă electoral, având în vedere dorința acestuia de a ajunge în Parlamentul României.Acum, în pragul campaniei electorale, se vede lesne că”l-a cuprins dragul” de țăranul român și grija față de…campania agricolă.
Faptul că s-au deblocat banii pentru fermieri nu este meritul domnului Marian ci mai degrabă o obligație de serviciu, așa că orice împău­nare cu merite deosebite este un nonsens. Plata subvențiilor către fermieri este o obligație de serviciu, iar banii alocați sunt de la Uniunea Europeană prin Ministerul Agriculturii.
Orice comentarii sunt lipsite de sens.
Cornel Poenar

Partajează această știre

Lasă un răspuns