ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A ACORDULUI DE MEDIU

COMUNA VEȚEL, titular al proiectului ,, Reabilitare şi extindere sistem alimentare cu apă în satele Muncelu Mic, Runcu Mic, Muncelu Mare și Boia Bârzii, comuna Vețel, județul Hunedoara ” , anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu de către Agenția pentru Protecția Mediului Hunedoara, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ,, Reabilitare şi extindere sistem alimentare cu apă în satele Muncelu Mic, Runcu Mic, Muncelu Mare și Boia Bârzii, comuna Vețel, județul Hunedoara ” , propus a fi amplasat în comuna Vețel, satele Muncelu Mic, Runcu Mic, Muncelu Mare și Boia Bârzii, județul Hunedoara.

Proiectul solicitării de emitere a acordului de mediu și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenție pentru Protecția Mediului Hunedoara din Deva, str. Aurel Vlaicu, nr. 25, județul Hunedoara, în zilele de luni – joi, între orele 800 – 1600 și vineri între orele 800 – 1400, precum și la următoarea adresa de internet http://apmhd.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul privind depunerea solicitării emiterii acordului de mediu în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Hunedoara.

Partajează această știre

Lasă un răspuns