PSD Hunedoara a depus lista de candidați pentru Parlamentul României

Sâmbâta,12 octombrie a.c., Partidul Social Democrat Filiala Hunedoara a depus lista candidaților pentru alegerile parlamentare de la 1 Decembrie. Astfel, în urma analizei fiecărui candidat, PSD Hunedoara a decis să trimită în fața alegătorilor o echipă formată din oameni cu o foarte bună pregătire profesională, capabili să reprezinte interesele electoratului hunedorean.

Pentru Senatul României sunt propuse nume cunosute în politica hunedoreană, persoane care dețin funcții de răspundere în instituțiile descentralizate:

Cristian Resmeriță, senator în funcție;

Maria Ștefănie, Inspectorul Școlar General al Județului Hunedoara;

Valeria Filimon, Directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara;

Pavel Casian Nițulescu, Secretar de Stat în Ministerul Energiei;

Petru Lobonț, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Hunedoara

La Camera Deputaților, pe liste, în ordinea nominalizării, sunt prezenți:

Natalia Intotero, deputat în funcție și Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse;

Ilie Toma, deputat în funcție;

Viorel Sălan, deputat în funcție;

Beniamin Coțan, antreprenor;

Sorina Cobori, profesor;

Emil Mariș Stoica, medic și Directorul Spitalului Județean de Urgență Deva;

Luminița Hurgoiu, profesor;

Rodica Dimulescu, profesor

Atmosfera depunerii candidaturilor a fost una de încrede, pentru că fiecare și-a exprimat dorința de a reprezenta ineresele electoratului hunedoarean într-un mod exemplar în Parlamentul României.

Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara și al PSD Hunedoara, în cadrul unei declarații făcute imediat după depunerea candidaturilor a precizat printre altele: ,,Este un moment important pentru PSD și pot să vă spun cu mândrie că sunt cele mai bune liste de candidați pe care un partid poate să le depună la nivelul județului Hunedoara. Când spun acest lucru, mă bazez pe calitatea oamenilor, începând de la primul și până la ultimul loc, atât la Senat, cât și la Deputați, oameni care își fac datoria față de cetățenii care îi trimit în Parlamentul României. Am convingerea că vom reuși să câștigăm cu procente foarte bune, respectiv doi senatori și patru deputați”.

Natalia Intotero, deputat în functie și Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse menționează că deviza sub care se va candida pentru Parlementul României este următoarea: „dedicare și implicare din partea fiecărui candidat care a primit încrederea colegilor și electoratului din Hunedoara, o echipă atât în slujba cetățenilor de acasă, cât și a românilor plecați în străinătate, o echipă alături de oameni!”

 

Partajează această știre

Lasă un răspuns