Mesajul Ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, la început de an universitar

„Succes în noul an universitar tuturor celor peste 500.000 de studenți din România!
Vă doresc un nou an de studiu plin de oportunități și reușite și vă reamintesc tuturor că aveți la dispoziție Case de Cultură ale Studenților în București, Alba Iulia, Brașov, Cluj Napoca, Craiova, Galați, Iași, Petroșani, Pitesti, Ploiești, Reșița, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, la care se adaugă și Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei. Aici puteți beneficia gratuit de activități sportive, de teatru, film, muzică, dans, modă, arte plastice, consiliere, coaching și dezvoltare personală.
Am ales astăzi să particip la deschiderea anului universitar de la Facultatea de Inginerie din Hunedoara – Universitatea Politehnica Timișoara unde, din acest an, studenții vor avea la dispoziție un nou laborator, dotat de o companie privată, care le va permite să aibă acces direct la tehnologiile moderne de gestionare a energiei, formând o nouă generație de ingineri pregătiți să contribuie la dezvoltarea industriei de contoare inteligente. De asemenea, studenții din Hunedoara vor avea condiții bune de locuire, într-un cămin modern pe care l-am vizitat alături de decanul Facultății, domnul conf.dr. Ovidiu Tirian.
Dragi studenți și stimate cadre didactice, să aveți un an universitar memorabil!” (Natalia Intotero, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse)
Partajează această știre

Lasă un răspuns