Se deviază circulația de pe drumul Seleuș-Șicula

La cererea constructorului, circulația rutieră pe drumul județean Seleuș-Șicula, aflat în prezent în curs de modernizare, va fi deviată pe ruta Seleuș-Ineu-Șicula. Restricția de circulație va intra în vigoare joi, 26 septembrie, în intervalul orar 8.00-20.00.

Prin această solicitare, firmei constructoare dorește să aibă un flux continuu de lucru, pentru realizarea unei lucrări de calitate, în conformitate cu cerințele rutiere actuale. Pe parcursul perioadei de restricționare a circulației, lucrările vor fi semnalizate corespunzător.

„Orice lucrare amplă, de calitate, poate crea disconfort. Și modernizarea drumului Seleuș-Șicula se încadrează în această categorie, dar trebuie să înțelegem că pentru a avea o lucrare de calitate trebuie să facem și sacrificii, așa cum este restricționarea temporară a circulației pe acest tronson și devierea prin Ineu. Sper ca toți cei care tranzitează acest drum să ne înțeleagă, să accepte această decizie”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Drumul Seleuș-Șicula are o lungime de 6,3 kilometri, valoarea lucrării de modernizare este de 10 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată din fondurile proprii ale Consiliului Județean Arad.

Partajează această știre

Lasă un răspuns