În Țara Zarandului, reprezentanții PNL au continuat campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

În Țara Zarandului, reprezentanții Partidului Național Liberal au strâns din nou rândurile și au continuat campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale și parlamentare.
Sunt hotărâți să arate forța pe care o are acest partid, cel mai puternic partid de dreapta din România, dar singura formațiune politică ce a demonstrat că poate să aducă progresul comunităților.
Alături de primari, viceprimari, consilieri locali și liderii politici liberali s-a aflat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara și candidatul de pe locul I al acestui partid pentru un nou mandat, precum și Călin Petru Marian și Mihai Irimie- candidații PNL Hunedoara pentru Senat, respectiv Horia Jurca, primarul comunei Blăjeni și candidatul PNL la Camera Deputaților.
Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara a reiterat mesajul de încredere, de unitate și de susținere a politicilor și doctrinei liberale.
Cu Nicolae Ionel Ciucă președinte al României și cu o bună reprezentare a Partidului Național Liberal Filiala Hunedoara în Parlamentul României, județul Hunedoara are cu adevărat șansa la dezvoltare și viitor.
Familie, comunitate, țară!
Partajează această știre

Lasă un răspuns