.

„Săptămâna europeană a sportului”, la Hunedoara

În perioada 23 – 30 septembrie este marcată „Săptămâna europeană a sportului”. Primăria Hunedoara, cu sprijinul mai multor cluburi şi asociaţii, organizează o serie de evenimente destinate tuturor iubitorilor sportului.
Luni, 23 septembrie, debutează cea de-a doua ediţie a „Cupei Corbişorilor Albaştri” – întrecere de mini-fotbal la care şi-au anunţat participarea aproximativ 100 de elevi de gimnaziu de la mai multe şcoli din oraş (în echipe de 5+1, cărora li se adaugă rezervele). Finalele vor avea loc luni, 30 septembrie, pe terenul de la Şcoala nr 7 (vom reveni cu programul detaliat al competiţiei într-o postare separată).
Tot luni, de la ora 18.00, pe terenurile de lângă Spitalul Municipal, ACS Cristal Hunedoara oferă copiilor interesaţi o sesiune gratuită de iniţiere în tenis de câmp (înscrieri la tel: 0760.766.411 – apel telefonic sau mesaj WhatsApp).
Marţi, 24 septembrie, de la ora 19.00, în sala de sport a Colegiului Economic „Emanuil Gojdu”, Clubul Sportiv Crossover vă stă la dispoziţie pentru o sesiune gratuită de iniţiere în baschet (înscrieri la tel: 0721.566.185 – apel telefonic sau mesaj WhatsApp).
Miercuri, 25 septembrie, de la ora 19.00, tot în sala de sport a Colegiului Economic „Emanuil Gojdu”, doamna profesor Tania Paliu organizează o sesiune de fitness pentru începători şi avansaţi.
Vineri, 27 septembrie, de la ora 15.00, are loc un maraton de tenis de masă, organizat de Club Sportiv Burza.
Tot vineri, 27 septembrie, de la ora 17.00, în sala de sport a Colegiului Economic “Emanuil Gojdu”, Clubul Sportiv Blue Ravens Hunedoara oferă o sesiune gratuită de iniţiere în volei (înscrieri la tel: 0751.215.371 – apel telefonic sau mesaj WhatsApp).
Sâmbătă, 28 septembrie, Asociaţia MC Huniadica organizează o plimbare cu bicicletele cu plecare din faţa Casei de Cultură, pe b-dul Republicii, b-dul Dacia, str. Bucegi şi retur pe b-dul Traian – b-dul Republicii, str. George Enescu.
Programul poate suferi modificări în funcţie de mai mulţi factori, cum ar fi condiţiile meteo.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate