.

Atelier practic de laparoscopie, cu participarea unor reputaţi chirurgi, la Hunedoara

Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara găzduieşte zilele acestea un atelier practic de laparoscopie dedicat defectelor de perete abdominal la care participă medici din Hunedoara şi din mai multe judeţe ale ţării.
Coordonatorul atelierului este reputatul chirurg prof. Dan Ulmeanu. Manifestarea a debutat astăzi şi se va întinde pe durata a trei zile.
Evenimentul este organizat de Spitalul Municipal Hunedoara în colaborare cu Asociaţia Română pentru Chirurgie Endoscopică (ARCE) şi Clubul Român de Hernie (CRH).
„Am dorit să organizăm un astfel de atelier la Hunedoara pentru că vrem să dezvoltăm în spitalul nostru domeniul intervenţiilor chirurgicale minim invazive. Mulţumesc reprezentanţilor ARCE şi CRH pentru faptul că au acceptat invitaţia noastră. Nu suntem la primul eveniment de acest fel şi, cu siguranţă, nici nu va fi ultimul, pentru că există o dorinţă permanentă de perfecţionare mai ales în rândul corpului medical al spitalului, dorinţă care ne bucură şi care, în acelaşi timp, ne obligă să organizăm astfel de manifestări coordonate de personalităţi importante ale lumii medicale”, spune managerul spitalului, Radu Budae.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate