.

Simona Halep: Încă sunt în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârșit de octombrie să joc un turneu în Hong Kong

Simona Halep a făcut marele anunț: ,,Vreau să revin pe teren în acest an”. Simona a spus și când va fi momentul revenirii sale în circuit.

Halep a început antrenamentele și vrea să joace în acest an la turneul din Hong Kong. El va avea loc la finalul lunii octombrie.

Simona Halep: Încă sunt în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârșit de octombrie să merg să joc un turneu în Hong Kong. Mi-aș dori tare mult, pentru că mi-e dor, simt lipsa competiției și sper să fiu sănătoasă și aptă să joc. Ăsta este planul acum.

Halep e dezamăgită de felul în care a fost tratat cazul ei în raport cu cel al italianului Jannik Sinner.

Simona Halep: Modul de judecată a fost diferit și nu a fost corect nici față de mine, nici față de ceilalți sportivi care au trecut prin acest infern, acum doi ani, împreună, cred că am fost vreo trei, patru cu aceeași situație și sper în viitor să se judece la fel, pentru că indiferent dacă ești nr. 1 sau nr. 200, trebuie să fii tratat la fel în această situație.  https://tvrinfo.ro/

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate