.

Iustin Cionca: “Ne vedem la Agromalim, la Expo Arad!”

Consiliul Județean Arad este, și anul acesta, partenerul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Arad, în organizarea Târgului Agromalim.

Anul acesta aprox. 300 de producători, importatori şi profesionişti din industriile agricolă, alimentară şi a ambalajelor şi-au anunţat prezenţa la Târgul Agromalim. Alături de ei vor fi mici producatori locali, crescători de animale dar și cercetători de la Universitatea de Științe ale Vieții, din Timișoara.

Agromalim este cel mai mare de agricultură din vestul României. Târgul, aflat la a 34-a ediţie, se va desfăşura în perioada 5 – 8 septembrie în locul consacrat – Expo Internaţional Arad.

În premieră  vizitatorii vor avea acces la o mică grădină zoologică şi spaţii de joacă pentru copii.

“O Cameră de Comerț puternică este simbolul unei societăți active, al unui mediu de afaceri performant. Aradul este printre județele solide ale României, iar asta se constată și la târgurile organizate la Expo Arad. Ar fi însă necesară o schimbare legislativă care să întărească și Camerele de Comerț, să le declare de utilitate publică și să le asigure resurse pentru dezvoltare, să fie cu adevărat o interfață între mediul de afaceri și administrație. Consiliul Județean este alături de Camera de Comerț, pentru că înțelegem ce rol important are”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Târgul este organizat de CCIA Arad pe o suprafaţă de aprox. 35.000 de metri pătraţi la exterior şi 4.500 metri pătraţi în hale.

Târgul poate fi vizitat zilnic până la ora 18,  iar duminică – între orele 10,00 şi 16,00.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate