.

Natalia Intotero, Ministrul Familiei, rănită într-un accident auto

Marţi, 27 august, în jurul prânzului, pe raza judeţului Vâlcea a avut loc un accident de circulaţie în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului dintre cele două maşini, una dintre ele a ajuns în şanţul de pe marginea drumului. În maşina respectivă, condusă de un ofiţer SPP, se afla Natalia Intotero, Ministrul Familiei. Aceasta a fost transportată cu o ambulanţă la spital, starea ei de sănătate fiind stabilă.

Din primele cercetări rezultă că niciunul dintre conducătorii autovehiculelor nu au consumat băuturi alcoolice, cauza accidentului urmând a se stabili ulterior.

La data de 27 august a.c., în jurul orei 13:20, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 7, în localitatea Racovița. Din verificările efectuate de către polițiști, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani. În urma coliziunii, o femeie care se afla într-una dintre cele două autoturisme a fost preluată de o Ambulanță, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Vâlcea. /www.europafm.ro

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate