.

Au pus în pericol circulația pe drumurile publice din judeţ

•    La data 21 august 2024, în jurul orei 23:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană tulbură ordinea și liniștea publică pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva, circulând cu o motocicletă de teren.  În temeiul sesizării la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție, care a identificat motocicleta în cauză, iar după ce au utilizat semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție pentru oprirea motocicletei, conducătorul acesteia nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuând deplasarea până în zona unei unități comerciale situate pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Deva, unde acesta a oprit motocicleta și a fugit pedestru în zona învecinată. Polițiștii au continuat urmărirea persoanei în cauză, acesta fiind prins în curtea unui imobil situat pe strada Inocențiu Micu Klein, stabilind că, este vorba despre un minor de 16 ani, din municipiul Deva. Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit că, minorul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar motocrosul pe care l-a condus, nu este înmatriculat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și violare de domiciliu.

• La data de 22 august 2024, ora 22:34, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că, un bărbat conduce un autoturism pe raza municipiului Lupeni fiind sub influența băuturilor alcoolice.        În urma sesizării, polițiștii au identificat și oprit un autoturism care se deplasa în trafic pe strada Bucura, din municipiul Lupeni, fiind condus de către un bărbat de 32 de ani, din municipiul Lupeni. În urma testării acestuia de către polițiști cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Lupeni pentru recoltarea de probe biologice, dar a refuzat recoltarea acestora, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal.

• La data de 22 august a.c., în jurul orei 07:10, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș  au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 49 de ani,  care conducea pe DC129, în localitatea Hărău, un autoturism care tracta o remorca confecționată artizanal, neînmatriculată, care avea montată o plăcuță cu un număr de înmatriculare fals.

• În data de 22 august 2024, în jurul orei 16:40, polițiștii au oprit pe DN 7, pe raza orașului Simeria,  autoturismul condus de un bărbat din municipiul Petroșani. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan poseda permis de conducere emis de autoritățile din Kosovo, ceea ce nu conferă titularului dreptul de a conduce autovehicule pe teritoriul României.

•  În data de 22 august 2024, în jurul orei 11:50, polițiștii au oprit în trafic, pe DN7, pe raza orașului Simeria, autoturismul condus de o femeie de 40 de ani, din comuna Turdaș. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

          Polițiștii continuă cercetările, în toate cazurile menționate.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate