.

MINORUL DIN ROȘCANI A FOST DEPISTAT DE POLIȚIȘTI

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii Postului de Poliție Pui (Secția de Poliție Rurală Baru) l-au depistat  în trafic, pe DN 66, pe raza comunei Pui, pe minorul în vârstă  de 12 ani, din Roșcani, a cărui plecare voluntară a fost sesizată de un asistent maternal, în această dimineață.

Băiatul, care a plecat în cursul noptii trecute din satul Roșcani, a parcurs,  pe bicicletă, peste 100 de kilometri, in încercarea de a ajunge la locuința bunicului său, din Lupeni.

Obosit de drum, minorul a fost preluat de către polițiști care, după ce l-au servit cu sendvișuri și apă, l-au audiat, stabilind că nu a fost victimizat pe durata absenției voluntare de la domiciliu. Ulterior, minorul a fost preluat de către reprezentanții DGASPC Hunedoara (fiind revocată măsura urmăririi naționale).

La activitățile desfășurate pentru găsirea minorului au participat peste 50 de polițiști, din cadrul structurilor operative, dar și ofițerul psiholog, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și cei ai sructurilor de suport.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate