.

Ultimele locuri la UPT pentru sesiunea de admitere din toamnă

Program nou de Robotică – dual cu 25 de locuri fără taxă!

Sesiunea de admitere din toamnă la Universitatea Politehnica Timișoara începe în 22 august 2024iar candidații pot aplica pentru locurile rămase disponibile la diverse facultăți. Înscrierea se poate realiza rapid și simplu ONLINE, prin intermediul platformei ENROLL (https://enroll.upt.ro/), unde se pot parcurge toți pașii procesului de înscriere.

De asemenea, între 2 și 10 septembrie 2024, depunerea dosarelor se poate realiza și fizic, în centrele de admitere din cadrul facultăților, unde cadre didactice și studenți ai UPT vor fi prezenți pentru a le oferi candidaților toate informațiile necesare.

Pentru sesiunea de toamnă, UPT oferă locuri disponibile în cadrul următoarelor facultăți:

  • Facultatea de Automatică și Calculatoare
  • Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului
  • Facultatea de Construcții
  • Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologii Informaţionale
  • Facultatea de Inginerie Electrică și Energetică
  • Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi
  • Facultatea de Mecanică
  • Facultatea de Inginerie din Hunedoara
  • Facultatea de Științe ale Comunicării.

O noutate semnificativă în această toamnă este posibilitatea candidaților de a aplica la un nou program de învățământ dual, cel de Robotică, o oportunitate unică ce combină studiile academice cu experiența practică în câteva companii din Timișoara. În cadrul acestui program sunt disponibile 25 de locuri fără taxă.

Pentru cei care doresc să urmeze un program de Master, sesiunea de admitere din toamnă este de asemenea deschisă pentru toate facultățile, iar înscrierea este disponibilă în perioada 26 august – 12 septembrie 2024. Interviurile de admitere vor avea loc pe 13 septembrie 2024, iar rezultatele finale vor fi confirmate până pe 16 septembrie 2024.

Universitatea Politehnica Timișoara oferă facilități de ultimă generație, inclusiv cămine și facultăți recent modernizate, multiple complexe sportive, cea mai modernă bibliotecă universitară din țară și o gamă largă de servicii care asigură o experiență universitară activă și plină de oportunități. De asemenea, studenții UPT beneficiază de organizații studențești active, programe internaționale de schimb și un accent puternic pe antreprenoriat, făcând din UPT locul ideal pentru a-ți începe parcursul academic și profesional.

Pentru detalii complete privind oferta educațională și calendarul de admitere per fiecare facultate, vizitați site-ul UPT dedicat admiterii: https://admitere.upt.ro/

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate