.

Bucureşci: Proiectele începute, merg mai departe

Administraţia locală din comuna Bucureşci continuă implementarea proiectelor pentru care a câştigat diverse finanţări, astfel încât acestea să se încadreze în condiţiile contractuale. Este vorba despre proiecte de infrastructură pentru care autorităţile au depus eforturi importante pentru a le aduce la stadiul de investiţie în derulare.

„Toate proiectele pe care le-am început, vor continua în acest an. Urmăm toate procedurile necesare pentru punerea în practică a investiţiile pe care ne-am angajat să le facem, în aşa fel încât ele să se deruleze în cele mai bune condiţii, aşa cum este şi normal. Ca exemplu, în urmă cu câteva zile am finalizat lucrările la parcarea capelei care se construieşte în satul Bucureşci”, a spus primarul în exerciţiu al comunei Bucureşci, Mircea Ghilean.

Potrivit acestuia, la începutul acestei luni s-au încheiat lucrările la drumul pietruit care duce casele unor oameni din cătunul Cozmeşti, satul Curechiu.

De asemenea, vor continua şi proiectele care au în atenţie modernizarea drumurilor din satele comunei, precum şi cel care are ca obiectiv introducerea apei în satul Şesuri.

„Sunt proiecte importante pentru comunitatea noastră şi ele trebuie să continue. Introducerea apei în satul Şesuri este o investiţie foarte importantă pentru familiile care trăiesc acolo, deoarece în timp de secetă oamenii rămân fără apă în fântâni”, a completat primarul Mircea Ghilean.

Pe agenda publică se mai află şi alte investiţii în derulare, una dintre acestea referindu-se la eficientizarea energetică a şcolii generale din comună.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate