.

Hațeg. Bărbați reținuți preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

În data de 05 august 2024, în jurul orei 18:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat, pe terasa unui bar din Hațeg, ca urmare a unui conflict spontan.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un bărbat de 34 de ani, din județul Caraș-Severin, care prezenta urme de violență și care a relatat că ar fi fost agresat fizic de trei bărbați.

Bărbatul a fost transportat de un echipaj medical la Spitalul Orășenesc Hațeg, în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani, toți din orașul Hațeg, bănuiți de comiterea faptei reclamate, față de care au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei trei urmează să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate