.

Pera Bulz, la aniversare!

Deținător al titlului de Tezaur Uman Viu, Pera Bulz își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. De altfel, Pera Bulz este primul hunedorean care a primit acest titlu din partea UNESCO, forul care a lansat acest program la nivel internațional pentru recunoașterea meritelor persoanelor cu o contribuție excepțională în domeniile lor de activitate.
“Pera Bulz este un maestru neîntrecut al taragotului, iar faima sa a depășit demult granițele județului și ale țării. Datorită implicării și muncii sale neobosite, cultura tradițională din zona Țării Zarandului, dar și din județul Hunedoara, a devenit cunoscută publicului larg și a inspirat generații și generații de instrumentiști, care vor duce mai departe această moștenire valoroasă.
Astăzi, la aniversare, Pera Bulz poate fi mândru de talentul său și de ceea ce oferă lumii întregi. Îi doresc din inimă multă sănătate, ani buni de acum înainte alături de familia sa frumoasă și de familia muzicii populare românești.
La Mulți Ani, maestre!”, este urarea pe care o face Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, sărbătoritului de astăzi.
Partajează această știre

Lasă un răspuns

Noutăți
Mica Publicitate